Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért van az, hogy se alacsony...

Miért van az, hogy se alacsony, se magas hőmérsékleten nem romlik meg a kaja, de a kettő között igen?

Figyelt kérdés

2016. febr. 8. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert a megromlásnak nevezett folyamatokat előidéző mikroorganizmusok csak egy viszonylag szűk hőmérsékleti tartományban életképesek.
2016. febr. 8. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amit az első ír. Ugyanaz, hogy januárban a minusz fokokban miért van kevesebb náthás mint ősszel/tavasszal a tíz fokban.
2016. febr. 8. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:
Magas hőmérsékleten nem tartható sokáig, mert akkor sül vagy fő. Szóval vagy túlsül vagy túlfő hát vagy nem tudom mire értendő a magas hőmérséklet. Ja hát meg esetleg elég a kaja. A túl alacsony hőfokra meg az előző válaszok ...
2016. febr. 9. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!