Miért van az, hogy se alacsony, se magas hőmérsékleten nem romlik meg a kaja, de a kettő között igen?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 23:30
1/3 anonim válasza:
Mert a megromlásnak nevezett folyamatokat előidéző mikroorganizmusok csak egy viszonylag szűk hőmérsékleti tartományban életképesek.
2/3 anonim válasza:
Amit az első ír. Ugyanaz, hogy januárban a minusz fokokban miért van kevesebb náthás mint ősszel/tavasszal a tíz fokban.
3/3 TappancsMancs válasza:
Magas hőmérsékleten nem tartható sokáig, mert akkor sül vagy fő. Szóval vagy túlsül vagy túlfő hát vagy nem tudom mire értendő a magas hőmérséklet. Ja hát meg esetleg elég a kaja. A túl alacsony hőfokra meg az előző válaszok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!