Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ki tudna segíteni? Egy fősulis...

Ronisz kérdése:

Ki tudna segíteni? Egy fősulis beadandóhoz kellene: Kösse össze a csoportokat a hatóanyagokkal! Halvány lila gőzöm sincs.

Figyelt kérdés
Csoport: Legális drog, Illegális drog, Kemény drog, Könnyű drog, Stimuláns, Depresszáns, Hallucinogén. Hatóanyagok: marihuana, koffein, varázsgomba, higítók és ragasztók, LSD, heroin, extasy.
2015. dec. 26. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sőt, így belegondolva még akár a 10-es is lehet, ha a beiratkozásokat pl. azért teszi, hogy legyen ürügye, miért nem megy haza suli után (a szakkörökre meg más ürügyek miatt nem jár be).
2015. dec. 26. 14:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Értem! Köszi! :) Következő: A bioritmust figyelembe kell venni a napirend tervezésénél. Írjon rá néhány példát, hol és milyen módon építené be a tanulók napirendjébe.

-

-

-

-

Általános iskolásokról van szó 1.-4- osztályig.

2015. dec. 26. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:

"A bioritmust figyelembe kell venni a napirend tervezésénél. Írjon rá néhány példát, hol és milyen módon építené be a tanulók napirendjébe. "

Bár nem vagyok szaki a témában (igazából ehhez már lövésem sincs), de józan paraszti ésszel a bioritmust valóban nem árt figyelembe venni. Ebédet 12 óra környékén kell biztosítani, a tízórait 10 óra környékén, és hajnali kettőre ne tervezzünk nekik programot, mert valószínűleg alszanak. Ezen túl nem tudom, mit lehetne még elmondani erről.

2015. dec. 26. 15:26
 14/17 A kérdező kommentje:

:) Az a baj, hogy én sem tudom mire gondol pontosan, de már írtam mind a 4-hez és köszi szépen! Utolsót még azét leírom ha nem baj.

A felsoroltak közül melyik lehet a fertőzés forrása? Jelölje I igen vagy N nem betűvel a kijelentés után.

Hordozó ember

Betegség tüneteit mutató ember

Egészséges ember

Rekonvaleszcens(lábadozó)ember

Lappangási időszakban lévő ember.

Ezekre is rákerestem a neten, de viszont végül inkább csak szinte tippelgetés lett a vége. Ha van kedved akkor ezt megnézheted, ha nincs hagyd mert már ígyis sokat segítettél, ha itt lennél meghívnálak egy felesre :)

2015. dec. 26. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdező tanító szakra jár :( és nem csalódtam
2015. dec. 26. 15:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Talált, süllyedt.
2015. dec. 26. 18:57
 17/17 anonim válasza:
Mi iet 7-8. Ba tanultunk xd
2015. dec. 26. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!