Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lesz idén tél vagy elmarad?

Lesz idén tél vagy elmarad?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan rossz idő van napot már nem is tudom mikor láttam utoljára :D
2015. dec. 18. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Napsütés? Ez nem az az évszak. :) December a legborongósabb az összes hónap közül.

Ami a hőmérsékletet illeti, amelyik intézet foglalkozik hosszútávú előrejelzéssel, mind enyhe telet vár. Akár olyan enyhét is, mint az elmúlt kettő tél volt.

2015. dec. 19. 01:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Már jó ideje olyanok a telek, hogy decemberben szinte semmi hó nem esik, január eleje táján jön a hideg, és március közepén még tapossuk a havat meg a latyakot. Én eddig semmi szokatlant nem látok az idei télben.
2015. dec. 19. 10:16
 13/18 A kérdező kommentje:
hát de karácsonykor +10 fok lesz ? :D
2015. dec. 19. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:

"amelyik intézet foglalkozik hosszútávú előrejelzéssel, mind enyhe telet vár. "

Melyik intézetre gondoltál?

2015. dec. 19. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Majd márciusban lesz tél, utána pedig nem lesz tavasz, hanem egyből a nyár jön.
2015. dec. 19. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Elmentél szavazni rá?

Nem.

Akkor, miért várod el, hogy legyen.

Azs index.hu sem írt róla! Úgyhogy demokratikusan elmarad.

Amúgy meg el van csúszva az egész. Később van nyár, nincs igazi ősz, később jön a tél.

Katalin kopogott, karácsony tocsogni fog.

A vándor madarak nagy része későn, vagy el sem ment. Ők tudják, mikor lesz hideg.

2015. dec. 19. 13:45
 17/18 A kérdező kommentje:
ja az is igaz. Kicsit kezdenek összekeveredni a dolgok. Aztán a végén megint az lesz mint március 15-én 2013-ban.
2015. dec. 19. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:

#14: nagyobb külföldi intézetek. Az esőtánc.hu összesen hét intézet előrejelzését szokta összefoglalni:

[link]

Amúgy a NOAA-t követem alaposabban, 2014-ben meglepően jól bevált, idén gyakoribbak voltak a tévedések. De az anomália előjelét azért általában eltalálják. Nagyon ingoványos terület a hosszú távú előrejelzés, no. :) Ennek ellenére meg lennék lepődve, ha az idei tél mégsem zárna legalább 1-2 °C-kal a sokévi átlag felett.

2015. dec. 20. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!