Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan tudnám a vakondokot ki...

Hogyan tudnám a vakondokot ki űzni a virágoskertemből?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 21:55
1 2
 1/13 anonim válasza:

Anyum mondott egy természetes vakond-űző módszert. Úgy tudom, hogy egy sörös (vagy bármilyen) üveget kell szájjal lefelé fordítani, és ez elűzi, de legalább nem esik bántódása.

Holnapra megkérdezem neked.

2010. márc. 22. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:

ez a sörösüveg-sztori bejön állítólag!

vagy marad a háború!

[link]

:D

2010. márc. 22. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
kutyát nem ér az üveges dolog, muter telpakolta tavaly a kertet, most már megint végig van túrva. Ellene csak a lesbenállás és a kapa segíthet. Nincs ellenszere. Na persze vagy az idegmérgek, klórgáz stb.
2010. márc. 22. 22:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy hallottam, hogy ez működik! Állítólag az üveg szárán süvítő szél hangja elriasztja a vakondokokat...:)
2010. márc. 22. 22:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Viszont ha a süvítő szél riasztja el, akkor inkább szájjal felfelé kell szerintem az üveget.
2010. márc. 22. 22:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Műanyag üvegnek le kell az alját vágni,és a szájával lefelé kell a járatába tenni.Ha szerencséd van,akkor elmegy a vakond,de ez egyáltalán nem biztos.Nálam semmi nem segített.
2010. márc. 22. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Ja szájjal felfele.

Amúgy van ilyen napelemes vakondriasztó sípolós földbe dugható cuccos. Asszem párszáz forint. Be is válik, ha süt a nap, csak közelről lehet hallani az időnkénti sípolást, amit meg lehet azért unni.

2010. márc. 23. 00:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nem napelemes, hanem góliát elemes cuccost ajánlanak, ami egyrészt ultrahanggal működik, másrészt még valami vibrációt is okoz, hogy rémissze a vakondokot...

2010. márc. 23. 09:27
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
told bele a slagot. Másnap reggelre ziher hogy a beleengedett víztől megfullad. Amikor vettünk egy 500l-es hordót anno, feltöltöttük, és slagon keresztül egy vakondlyukba eresztettük. Másnap reggelre a víz lefolyt a lyukba és elszivárgott, a sokadik lyuknál pedig ott volt a vakond elázva megdögölve...
2010. márc. 23. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy vagy a kaprot avyg a tormát utálják.de atorma nagyon nehezen kiírtható.Nézz utána,valamelyik tuti jó.
2010. márc. 25. 21:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!