2/7 A kérdező kommentje:
Miért?
2015. nov. 9. 20:36
3/7 anonim válasza:
Nem, nem működik.
Ez egy bűvésztrükk elektronikai alkatrészekkel, semmi más.
Tele van ilyenekkel a youtube.
4/7 anonim válasza:
Ez egy trükk - itt buktatják le:
5/7 A kérdező kommentje:
De a srác a mágnest nem takarta el a kezében tartotta. akkor hogy aktiválta pont akkor az elemet amikor közel vitte a mágnest?
2015. nov. 9. 21:04
6/7 anonim válasza:
Ez az egész kamu nincs ingyen energia ezt jó lenne ha megértenék végre. Ha annyira nem hiszed el csináld meg otthon te magad. Pár éve én is elhittem hasonló ilyet bár tudtam hogy semmi nem igaz belőle de addig piszkálta a csőröm még ki nem próbáltam! Igen volt annyi felesleges időm elkezdtem órákat szenvedni hasonló ingyen áram dologgal, és mi lett a vége? Semmi. Nem jött össze, nem létezik ilyen pont.
7/7 dellfil válasza:
Az az üvegcsövecske - benne a két érintkezővel - egy reed relé. Az érintkezői akkor zárnak, ha mágneses térbe kerül. Azaz, ha egy erős mágnest a közelébe teszel.
Azok a mágnesek egyébként vincseszterekből lettek kiherélve. :D Jó erős neodímium mágnesek. (Nekem is van egy rakat. :D)
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!