Miért nincs az embernek (látható ) szőre? Tudom, hogy egy evolúciós folyamat végkifejlete.
Figyelt kérdés
De azon gondolkoztam, hogy van pár, teljesen másik faj, aminek szintén nincs. A tengeri emlősöknek, kivétel a vidra.csupasz az arca. Tehát, lehet, hogy az ember majdnem tengeri állat lett. Pár növényevőnek (elefánt, lamantin, orrszarvú, víziló). Azoktól nagyon távol állunk. És végül a majmok, amik közül párnak2010. márc. 18. 10:49
1/4 A kérdező kommentje:
Ha nagy baromságot írtam, akkor se osszatok le, oké? Lehet, hogy kéne egy filozófia kategória.
2010. márc. 18. 11:08
2/4 anonim válasza:
Ebből indul ki a vízimajom elmélet. De van egyéb furcsaság is az emebren.
3/4 anonim válasza:
"a vízimajom elmélet"
Az nem elmélet hogy az ujjaink között úszóhártya maradvány van!
4/4 Kisszilva95 válasza:
Azért nincs, mert ruhákat hordunk, ami melegít! Ha nem lenne ruhánk, akkor természetes ruhánk lenne (nagy szörzet), így akkor az melegítene minket. Az anorexiás emberek is azért nagyon szőrősek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!