Mi történne, ha puding készítésekor nem használnánk cukrot? (Azon kívül, hogy nem lenne édes a puding. ) És mi a jelenség magyarázata?
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 11:44
1/2 anonim válasza:
Csak nem az Oláh György kémiaversenyre kell? (Én is azt keresem)
2/2 anonim válasza:
Összeesne. A puding egy kolloid, azon belül is gél. A diszpergált anyag pedig a cukor. Ha nincs diszpergált anyag, nem jön létre kolloid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!