Koós Martin kérdése:
Nagyon félek a 2015 szeptember 22-28. közötti világvégétől! Ugye ez csak egy hülyeség? Ugye nem fog bekövetkezni? :' (
Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 19:51
1/12 anonim válasza:
Most mondod?! Én meg tartós tejet vettem...
2/12 A kérdező kommentje:
:DD komoly válaszokat várnék ha lehet. :(
2015. szept. 22. 19:55
4/12 anonim válasza:
Bújj az asztal alá. Ott nem talál meg a Mikulás.
5/12 anonim válasza:
Nem kell elhinni,számold meg mennyi világvégét jósoltak az elmúlt években és aztán azt , hogy mennyi következett be.Na igen gondolom a második feladat eredménye 0 és akkor,hogy szépen folytatódjon a 0-lák sorozata nem valószínű,hogy bekövetkezik ,ez csak humbug.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi!:) :/ még jól esne pár megnyugtató mondat! mert nagyon félek de komolyan!:D:(
2015. szept. 22. 20:17
7/12 anonim válasza:
Tudod drágaságom, havonta van világvége, de eddig még egy sem jött be. Ha meg egyszer tényleg itt lesz, akkor sem kell aggódni, mert minek? Puff, mindenki meghal, kész.
8/12 anonim válasza:
Tanulj több fizikát, akkor nem kérdezel ilyen baromságot... Az emberek nagy része a természettudományokhoz totál analfabéták, azért lehet őket beetetni ilyen marhaságokkal.
9/12 anonim válasza:
Tudod, mi van a hipochonder sírjára írva?
"Ugye megmondtam..."
Minthogy a világ nem fog örökké tartani, a világvégét jósolgatóknak előbb-utóbb igazuk lesz (persze nem akkor, amikor mondják). Egyébként is először határozzuk meg, hogy mi a "világ", és ebből következően mi a "világvége". A civilizáció összeomlása? Az emberiség kihalása? A földi élet kihalása? A Föld megsemmisülése? A világegyetem megsemmisülése/hőhalála? Legalább tisztázzuk, hogy mitől félünk...
10/12 Wadmalac válasza:
Jé, elveszett a kommentem.
Tudja valaki, most mitől kéne világvégének lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!