Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért kakil be a döglött egér?

Miért kakil be a döglött egér?

Figyelt kérdés

2015. szept. 15. 02:28
1 2
 11/12 Wadmalac ***** válasza:

Na ez a nem igaz.

"Én nem azt mondtam, hogy sosem szarik, csak azt, hogy amikor kell, akkor nem tartja vissza egyáltalán."

Ha sok alacsony kalória- és nagy rosttartalmú kaját tol, állandóan tele van a rendszer trutyival, mégsem potyogtat folyamatosan, hanem alkalmilag kupacol. Addig meg bent van, bent tartja.

Madarak is.

De nem tudom miért vesztegetem az időmet, majd csak jön egy türelmes biológus, aki megérteti veled, hogy akármennyit makacskodsz ,ez nem igaz.

:)

2015. szept. 16. 09:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor magyarázd már el nekem, hogy mi alapján választja ki azt a helyet, ahova kitolja!!! Hogy mi a különbség egyik, és másik hely közt... Mi utal arra, amit mondasz? Én már láttam sok egérszart, és szart már le madár, és tudom, hogy semmilyen sémára nem illik beleszarik abba is amit eszik. Sőt oda többet szarik, mert ott tovább tartózkodik. Ennyi. Nem tartogatja semmikor. Ha az ágyamon megy át, és rájön, pottyant egyet. Csak ott nem pottyant annyit, mint ahol több időt tartózkodik. Hogy jön ki ebből a tartogatás?
2015. szept. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!