Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a véleményetek 2012.12 21....

Mi a véleményetek 2012.12 21. -ről?

Figyelt kérdés
Ha nem is lesz világvége,azért bekövetkezhet valami változás?
2010. márc. 11. 10:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom ahogy ti. Amúgy meg sokszor jósoltak világvégét és nem jött be nekik!Miért jó az ha hülyítik az embereket?Mondjuk bármi előfordulhat,de ezt nem lehet előre látni.Amúgy én Nostradamus jóslatainak hiszek,mert azok eddig bejöttek,de ennek valahogy nem!
2010. márc. 12. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Igazából ha tegyük fel nem lesz semmi akkor (tehát a természet semmiben sem fogja megváltoztatni a földet) gondoljunk bele, hogy az a sok ember, aki elhiszi, vagy azt gondolja hogy lesz...akkor mi lesz? Minden parás eladja gyorsan mindenét a tőzsdén, ez kihat a pénz világra, ha a pénz világra kihat, akkor kihat mindenre, és mindenkire...Lehet hogy nem lesz semmi, de az is lehet hogy az emberi hülyeség miatt hatalmas káoszok lesznek...
2010. márc. 13. 01:42
 13/15 anonim ***** válasza:

01:17! Jó, azzal egyetértek hogy fejlettek voltak, de mihez képest? most azért szerintem előrébb tartunk náluk szóval én nem teljesen hinnék nekik.

kérdező, szerintem nem lesz semmi különleges, egyszer biztos hogy meghalunk, de ennyire pontosan nem lehet kiszámolni, főleg nem egy 3-4000 évvel ezelőtt élt, "szabad szemmel az égre tekintő, fejlett" nép naptárának vége miatt. nyilván akkor újraindul a naptáruk nem?

2010. márc. 13. 20:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Nostradamus próféciája 2012-re ezt írja: „Húsz meg kétszer hatban az egek tudása a Földre látogat nagy öröm közepette. A betegség, a pestis, az éhínség eltűnik. Róma örül a megmentett lelkeknek. A tudósok félelemteli csodálattal mosolyognak. Megerősítést nyer az asztrológia. Új kezdet a tudományban.”
2010. márc. 24. 17:31
 15/15 A kérdező kommentje:
"Húsz meg kétszer hatban" Ez lehet 2066 is!
2010. márc. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!