1/17 anonim válasza:
A korodból nagyon meg lehet ám mondani.
2/17 anonim válasza:
mainstreamben híres? hááát könyveket szoktak írni, meg aktív közszereplővé válni.
persze híres lennél mint nobel díjas is csak abban kicsit több a munka
stephen hawkingról is úgy vélekedik az átlag ember, hogy a világ egyik legokosabb embere, fizikusok között meg egy futottak még alak manapság
3/17 anonim válasza:
attol fugg. ha 21 evesen neked te eddig jutottal, hogy 'hires tudos' akarsz lenni, akkor biztosan nem.
4/17 anonim válasza:
Hol állsz az odafelé vezető úton?
5/17 anonim válasza:
Bármikor az lehetsz. A lehetőségek adottak, viszont már annyi mindent felfedeztek, hogy inkább azt mondom légy sikeres mérnök, mint híres tudós.
6/17 anonim válasza:
Én is ennyi éves vagyok pontosan, de bennem felvetődött már pár éve, hogy mi lenne ha valami tudományos munkát végeznék a közeljövőben. Nekem az Egyetemen megtetszett a "tudás" birtoklása, de már jóval előtte (8 évesen) az adott irány felé orientálódtam egyértelműen. Már azt tervezem, hogy le is szeretnék majd doktorálni. De mit értünk tudós alatt?
8/17 anonim válasza:
Gépész-és Villamosmérnök, Mechatronikai mérnöki témában lehet kutatni konkrétan valahol? A doktorimat ilyen témából akarom majd írni.
10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és nem híres hanem csak egy sima mezei vegyész, doktorátussal lehetek?
2015. aug. 16. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!