Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek 1 év múlva nézhete...

Szerintetek 1 év múlva nézhetek ki úgy mint pl. Mark Wahlberg? Mármint testre?

Figyelt kérdés
Egyébként 173 cm vagyok és kb. 100 kg. De má elkezdetem futni és gyúrni !!
2010. márc. 7. 01:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom de ha majd úgy nézel ki írj rám :P :D
2010. márc. 7. 02:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem olyan rosszak a kilátásaid, mintha 20 cm-mel alacsonyabb lennél és 20 kilóval több, mint egyik barátnőm. És jól ha kitartasz az akaraterővel,akkor roppant izmos leszel, és szép testű. Viszont még egy tényezőt vegyél be, az EVÉSt. Ne egyél együtt a családdal, mert akkor elcsábulsz, stb. Nem azt mondom, hogy koplalj, de nem mindegy mit eszel. Bármennyit ehetsz zöldségekből, gyömülcsből kevesebbet, gabonaféléket közel semmit. (gabona táplál, gyümölcs gyógyít, zöldség tisztít) A húsfélék megszenvedtetnek, ha koplalsz közben, ugyanígy az édesség. Mert ezekből ha nem eszel semmit, azt kibírod. De ha eszel egy kicsi húst, többet akarsz, ha többet eszel, akkor még többet akarsz, stb, és szenvedsz az önmegtagadástól. Ugyanez igaz az édességekre. A zöldségfélék esetében ez nem így van. Még egy versike a sikerhez: "Templom a testem, Isten, lakik bennem. Erős vagyok és szép vagyok, egészséges vagyok hiszen, a testem templom, Isten lakik bennem." (ha nem vagy hívő, akkor bocs)
2010. márc. 7. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább 2 évet mondanák. 1 év az azért szerintem kevés. Ha csak nem szúrod magad mindenféle sza..al.
2010. márc. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!