Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elképzelhetőnek tartjátok,...

Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a távoli jövőben az ánusz lesz az elsődleges szexuális örömforrás?

Figyelt kérdés

Ugye jelenleg a hüvely tölti be ezt a szerepet, de előfordulhat e, hogy a jövőben a hüvely megmaradjon "szaporítószervnek", tehát csak akkor lesz használva, ha utódot szeretne az egyed, az ánusz pedig, mint meddő, a felszabadult örömszerzés középpontja lesz.

Ugye egyre népszerűbb az análszex, illetve mindig is jelen volt, csak épp nem beszélek róla.

Lehet, hogy most marha nagy baromságot írok, de hallottam olyat is, hogy a mostani embernek a szája, az millió evolúciós lépéssel ezelőtt még végbélnyílás volt.

2015. júl. 27. 11:51
1 2
 11/14 anonim válasza:

a nőknek is van ánuszuk!! Sok pasinak bejön az anál szex és anál játékok.Nem tudom nem vagyok távolba látó

2015. aug. 1. 20:24
 12/14 Wadmalac ***** válasza:
Nem tudom, számomra heteroként ez mindig is csak a "B-terv" kategóriában marad. :D
2015. aug. 3. 08:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Aki az ánuszát használja örömforrásnak, akár férfi,akár nő, az élménydús évek múlásával jó eséllyel kénytelen lesz pelenkát hordani. Persze ez sok mindentől függ.

Tabutéma de valakinek ezt is ki kell mondani.

2015. aug. 3. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es. Nekem nagyon gyanús, hogy nem nő. :)

"Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a távoli jövőben az ánusz lesz az elsődleges szexuális örömforrás?

Ugye jelenleg a hüvely tölti be ezt a szerepet"

Haha, nem is olyan biztos, hogy a hüvely. A csikló pl kimaradt a képletedből...

2015. aug. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!