Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek télleg lesz...

Szerintetek télleg lesz valami 2012-ben?

Figyelt kérdés
Eddig énis ugy voltam h csak duma, de egyre több az árviz,földrengés stb.. akkor meteor is volt már kassa felé. sokszor irták már h ezzel fog keződni a baj.
2010. márc. 6. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen sokszor és kik írták, hogy ezzel fog kezdődni?a Blikk? Vagy ugyanitt olvastad gyikon?...
2010. márc. 6. 17:50
 2/12 anonim válasza:
Nem hiszem, de ennek ellenére 2012 december 21.-én vagy mikor tuti benne lesz a para.
2010. márc. 6. 17:51
 3/12 X. Maté ***** válasza:
téllen(g) lesz majd igen :D [>>>-Tényleg-<<<]
2010. márc. 6. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
"Télleg" lesz: Mindenki megtanul helyesen írni!
2010. márc. 6. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak nyárlag lesz.
2010. márc. 6. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem rengeteg dolog lesz 2012-ben! 30. nyári olimpia Londonban. 14. labdarúgó Európa-bajnokság, lengyel-ukrán rendezéssel. Én érettségizni fogok. De lefogadom, hogy lesz még húsvét, karácsony, meg az efféle ünnepek. De lesz még hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, és vasárnap. Sőt ezekből kb 52, szabályosan jönnek majd egymás után.

Vagy nem erre gondoltál?

2010. márc. 6. 18:42
 7/12 anonim válasza:
Szerintem mostmár elegem van a 2012-féle kérdésekből is meg azokból az idiótákból is akik elterjesztették... ja és a maják hülye fejét is lerúgnám
2010. márc. 6. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, hatalmas buli az év elején, és az év végén.... Ahogy eddig is minden évben.. Jéé o_O
2010. márc. 6. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A maják nem tehetnek róla, hogy a mai emberek naivak, és minden szart elhisznek.

A maják nem is a világvégét jósolták meg, csak az általuk számított naptár a mi időszámításunk szerint 2012-ig tart. Ez nem jelenti azt, hogy most húú, mind meghalunk, ahogy azt a hálivúdi filmekben, meg bulvársajtóban szajkózzák.

Végülis a majáknak valahol abba kellett hagyniuk a naptáruk számítását, hiszen az örökkévalóságig igen nehézkes bármit is előreszámolni.

Na de mindegy, ha meg meghalunk, akkor meg így jártunk, kár ezen rágódni.

Persze már előre látom, hogy micsoda hype lesz majd itt az előtte lévő napokban... Tuti egy csomó barom már a home-made koporsójába fekszik be, meg imádkozik, meg eladja a részvényeit, meg tökömtudja. :D

2010. márc. 6. 18:48
 10/12 anonim válasza:
ha eladnak részvényeket én tuti veszek, tiszta üzlet:D am meg az egész egy hülyeség...pont most néztem bele a 2012-be, mármint a filmbe, azis akkora hülyeség, nem lesz itt semmi, a maják naptára újra indul, és kész. Másrészről régebben is voltak természeti katasztrófák, viszont az igaz, h egyre elfajul ez a világ...:(
2010. márc. 6. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!