Létezik, hogy valaki egy szupercella közepén lakik?
Ezek folyamatosan mozognak, mindig ott alakulnak ki, ahol megadódnak a feltételek.
Persze van ahol sokkal gyakoribban alakulnak ki, de ez nem egy városnyi terület, hanem nagyobb. Pl. Észak-Amerika egy nagyon nyitott földrajzi terület, ezért egyes területeken szinte évente tornádók pusztítanak.
Ezen a térképen pl. egy négyzet az kb. 6000km^2
Igen, létezik... egy kis ideig. A szupercellák ugyanis mozgó, és viszonylag rövid idejű képződmények.
De hosszabb távon csak norvég tömeggyilkosok mondhatják el magukról, hogy egy szupercellában laknak. (Bocsánat, remélem, nem voltam sértő senki számára!)
Én egy norvég tömeggyilkos vagyok, és egy kicsit rosszul esett. De nem gond, értem én a viccet...
:)
Igen, vannak, ahol gyakrabban alakulnak ki, és vannak, ahol ritkábban. Idehaza kifejezetten ritkák a szupercellák.
Esetleg azt lehetne mondani, hogy olyan helyen lakik, ahol gyakran halad át szupercella. Bár idehaza egyszerűen nincs ilyen hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!