Mi lehet ez a jelenség? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mostanság figyeltem fel rá hogy este, amikor kiülök egy cigire (nem vicces cigi), és az eget nézem kb. 5-10 másodpercenként felvillan az égbolt, elég gyengén ugyan (mintha távolról vakuznának). És nem is helyhez kötött, mert már haveromék erkélyéről is láttam. Kérem valaki írja meg mi lehet ez.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.!
2015. jún. 8. 22:55
2/3 SwapP válasza:
Szoktál látni a szemeddel együtt mozgó sötét foltokat? Mert ha igen, akkor elképzelhető, hogy üvegtesti határhártya leválásod van. Ez ( ha jól tudom ) okozhat fel-fel villanó fényeket. Ez ahogy idősödik az ember rosszabbodhat, és el kell menni vele orvoshoz, mert retina leválás is lehet belőle. Egyébként én mindig is láttam ilyen foltokat, elég sokat, meg apró pont szerű fényeket, és a felvillanó vagy elsötétülő fény is előfordul. Annak ellenére, hogy ez idősebb korban jellemző, én mindig is láttam, és csak 23 éves vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, a villámlás már nekem is eszembe jutott, de nem voltam benne biztos.
Sötét foltokat viszont nem szoktam látni, de az a válasz is hasznos volt.
Köszönöm még egyszer.(jár a zöld like:) )
2015. jún. 9. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!