Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért szebbek a nők, mint a...

Miért szebbek a nők, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Örülj neki h így látod, azt jelenti nem vagy búza.
2010. febr. 27. 16:13
 2/14 anonim válasza:
83%
És ha nő?
2010. febr. 27. 16:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nő egy érzékenyebb lény mint a férfi igy a kisugárzása is erősebb jobban odafigyel magára meg ilyesmi
2010. febr. 27. 16:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A nők szemével nézve nem biztos, hogy ugyanez a helyzet. Bár én nem tudhatom, mivel férfi vagyok.

Amúgy a nők több gondot is fordítanak arra, hogy szépek legyenek, míg a férfiaknak ez (bizonyos minimumon túl) egyáltalán nem számít.

Azon kívül a férfi "feladata" az élelemszerzés, a terület és a család megvédése. Tudom, ez nagyon soviniszta felfogás, de biológiailag akkor is ez a helyzet. És mint ilyennek, a férfinak inkább erősnek és tiszteletet parancsolónak kell lennie, mint szépnek. Mondhatni ez a szexepilje. A nőknek ezzel szemben a célja a lehető legtökéletesebb férfi megtalálása és elcsábítása a lehető legtökéletesebb utód nemzése céljából. Ehhez jó eszköz a szépség.

De nem minden fajnál van így. Sok madárnál pl. a tojó jellegtelen, szürke kis madár, míg a hím szinte már életveszélyesen színes (pl. páva).

L

2010. febr. 27. 16:19
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem így van!
2010. febr. 27. 16:19
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
A környezetemben lévő nőket nem tartom szépnek,csak egy nőt ismerek aki nagyon jó mindenben de elérhetetlen és messze lakik,inkább több férfinek van jó adottsága kinek miben,buzogány lennék?
2010. febr. 27. 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

"Ez nem így van!"

Ezt mire mondod?

Már bocsi, de ez a hozzászólás így teljesen haszontalan.

L

2010. febr. 27. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a társadalom elfogadott szépség definícióját részben fedi? Ha mindenki, úgy gondolná, hogy csak egy hiperkockát lehet leírni szépnek mint esztétikai minőség, akkor a nők bizony nem lennének szépek...
2010. febr. 27. 16:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szépek a nők, csak nekünk férfiaknak.Én pl. szépnek gondolom őket mert férfi szemmel nézem.Egy női szemmel lehet hogy a férfiak szebbek.
2010. febr. 27. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
én nő vagyok és sok nőt csúnyának látok, hozzá kell tegyem én is csak átlagos vagyok. a nők kritikusak és egyből azt keresik, hogy amásik csajon mi nem jó. plusz a nőknek sok idejük rámegy arra, hogy magukat tatarozzák, míg a pasik erre annyit nem szánnak.
2010. febr. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!