Miért szebbek a nők, mint a férfiak?
A nők szemével nézve nem biztos, hogy ugyanez a helyzet. Bár én nem tudhatom, mivel férfi vagyok.
Amúgy a nők több gondot is fordítanak arra, hogy szépek legyenek, míg a férfiaknak ez (bizonyos minimumon túl) egyáltalán nem számít.
Azon kívül a férfi "feladata" az élelemszerzés, a terület és a család megvédése. Tudom, ez nagyon soviniszta felfogás, de biológiailag akkor is ez a helyzet. És mint ilyennek, a férfinak inkább erősnek és tiszteletet parancsolónak kell lennie, mint szépnek. Mondhatni ez a szexepilje. A nőknek ezzel szemben a célja a lehető legtökéletesebb férfi megtalálása és elcsábítása a lehető legtökéletesebb utód nemzése céljából. Ehhez jó eszköz a szépség.
De nem minden fajnál van így. Sok madárnál pl. a tojó jellegtelen, szürke kis madár, míg a hím szinte már életveszélyesen színes (pl. páva).
L
"Ez nem így van!"
Ezt mire mondod?
Már bocsi, de ez a hozzászólás így teljesen haszontalan.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!