Ugye, hogy a -0.75 kisebb mint a -0.1?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 18:22
3/9 anonim válasza:
Magyarországon vesszőt használunk a tizedesek elválasztására. Egyébként kisebb.
4/9 anonim válasza:
Viszont az összes digitálos eszköz "." ot ír közéjük.
5/9 Vree válasza:
Viszont a -1 kisebb, mint a -0,75. :)
#3 mondjuk átvehetnénk mi is azt a szabványt, csak nyernénk vele.
6/9 anonim válasza:
Én nem nyernék vele. Nekem tökéletesen megfelel a vessző. Így szoktam meg, és semmi előnyt nem jelentene, ha átállnánk. Kérlek hozz fel legalább egy indokot, miért is lenne jobb úgy.
7/9 anonim válasza:
Mert minden értelmes számítógépes program (Excel nem az), tizedes pontot használ?
Meg mert szinte bármelyik másik ország azt használja, és sokkal kompatibilisebben lehetne adatokat idézni a külföldi cikkekből?
Vagy amikor ide beírok valamit, és ki akarom számolni Wolframalphával, akkor folyton át kell írogatnom a vesszőket pontokra?
8/9 anonim válasza:
-1 < -0.75
Látom, sokakat tévesen engedtek tovább az általános iskolából.
9/9 anonim válasza:
Egész pontosan kikre gondoltál?
Nem mellesleg olvasd el újra a kérdést, aztán nézd meg a válaszodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!