A NAGY KÉrDÉS!? /többi lent/
sztem is tojás
már biztos vagyok benne
melyik volt előbb??
Chuck Norris!
A tyúk!
Egy "ősvalamiből" az evolúció során létrejött az "őstyúk", amely már tojást tojt. Tudom a kérdés, h a tyúk kinek a tojásából kelt ki, hát nem tojásból kelt, hanem máshogy oldották meg (osztódás, pete,elevenszülés....).
Egyébként sztem is érdemesebb a kérdés mögé nézni, mint azt már előttem is írták.
Az elsőnek van igaza, én is mindenkinek ezt mondom, ha kérdezik.
Utolsó: Ez hülyeség. szerintem azt a valamit, ami először tojt tojást, akkor sem lehetne tyúknak nevezni, ha akár egy kicsit is hasonlítana.
02-20 21:16-osnak és a 02-20 21:18 -asnak van igaza! én sem fogok mást mondani.
Ha a tyúk és tojás kérdésére akarsz választ akkor: a tojás a válasz, mivel a dinók már tojással szaporodtak.
Ha arra vagy kíváncsi h mi volt előbb: a tojást tojó vagy a tojás, akkor a válasz, hogy fokozatosan alakult ki, fokozatosan keményedett meg a petesejtet körülvevő burok, így értelmetlen a kérdés, metafora lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!