Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A NAGY KÉrDÉS!? /többi lent/

A NAGY KÉrDÉS!? /többi lent/

Figyelt kérdés
melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás??? és miért????
2010. febr. 20. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A tojás, mert a dinoszauruszok is tojással szaporodtak.
2010. febr. 20. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Az egész úgy kezdődött, hogy Isten megeteremtette a tojást.
2010. febr. 20. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az evolucio soran a szuleto egyen korul a burok egyre kemenyedett,mig egyszercsak tojas lett.Szoval egyszeere fejlodott,de ez nem egy nagy kerdes hanem egy metafora ami azt jelenti hogy nem eri meg a bizonyos kerdesen gondolkodni mert nem tudod eldonteni
2010. febr. 20. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
ez a kérdés úgy ahogy van hülyeség. Utálom ha ilyeneket tesznek fel. AZ élőlények folyamatosan fejlődnek, és változnak, így hát a kérdésnek nincs értelme
2010. febr. 20. 21:24
 5/12 A kérdező kommentje:

sztem is tojás

már biztos vagyok benne

2010. febr. 20. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

melyik volt előbb??

Chuck Norris!

2010. febr. 20. 21:27
 7/12 anonim válasza:

A tyúk!

Egy "ősvalamiből" az evolúció során létrejött az "őstyúk", amely már tojást tojt. Tudom a kérdés, h a tyúk kinek a tojásából kelt ki, hát nem tojásból kelt, hanem máshogy oldották meg (osztódás, pete,elevenszülés....).

Egyébként sztem is érdemesebb a kérdés mögé nézni, mint azt már előttem is írták.

2010. febr. 20. 22:08
 8/12 Krisipoke ***** válasza:
60%

Az elsőnek van igaza, én is mindenkinek ezt mondom, ha kérdezik.

Utolsó: Ez hülyeség. szerintem azt a valamit, ami először tojt tojást, akkor sem lehetne tyúknak nevezni, ha akár egy kicsit is hasonlítana.

2010. febr. 20. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:

A tojás:

[link]

2010. márc. 1. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:

02-20 21:16-osnak és a 02-20 21:18 -asnak van igaza! én sem fogok mást mondani.

Ha a tyúk és tojás kérdésére akarsz választ akkor: a tojás a válasz, mivel a dinók már tojással szaporodtak.

Ha arra vagy kíváncsi h mi volt előbb: a tojást tojó vagy a tojás, akkor a válasz, hogy fokozatosan alakult ki, fokozatosan keményedett meg a petesejtet körülvevő burok, így értelmetlen a kérdés, metafora lesz.

2010. márc. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!