A küklopszoknak van térlátásuk?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 16:13
1/12 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy dobnak követ olyan pontosan térlátás nélkül? Mert ugye egy szemmel az nem valószínű. De lehet, hogy az az egy szem duplán lát, és akkor...
2/12 anonim válasza:
nagyon beteg XD
ha már úgy döntünk, van küklopsz, akkor mondjuk, hogy speckó szeme van, amiből egy is elég a térlátáshoz xD
amúgy elméletileg van, csak nem pontos. csukd be az egyik szemed: érzékeled a tért, csak nem olyan pontosan.
3/12 anonim válasza:
Nincs! ezért hordanak 3D szemüveget!
4/12 anonim válasza:
Elvileg két szem kéne, de nekem van félvak ismerősöm, aki remek térlátással rendelkezik, és jól vezet autót. Tehát elképzelhető.
5/12 A kérdező kommentje:
16:51 az meg hogy létezik?
egyébként csak viccből kérdeztemXD
2010. febr. 19. 17:21
7/12 anonim válasza:
Sztem nem, ahhoz két szem kell. Próbáld ki takard le az egyik szemedet.
8/12 anonim válasza:
2 szemmel nincs terlatas.
Az ugyessegtol fugg hogy latsz e fel szemmel rendesen>azert lathatsz mert TUDOD hogy mi mekkora,egyebkent ha egy ismeretlen formaju alagzatot latsz nem hiszem hogy el tudod donteni pontosan mi hol van a terben.
9/12 anonim válasza:
amugymeg kuklopszok enm leteznek szoval arra kepesek ami odakepzelsz :D szerintem csukott szemmel is pontosan dobnanak mert hang utan dob.
10/12 anonim válasza:
Ezt hallotam szerintem igaz: ha megvan mindkét szemünk, akkor az agy a kézt szem különböző látószögéből kombinálja ki a távolságot, tehát a térlátást, mi van közelebb, mi távolabb. Ha az egyik szem működik csak , akkor az agy a fej és a test, ill. a mozgás apró rezdüléseiből, változásaiból keletkező "nézőpont- különbségekből" kombinál, pótolja az elveszett funkciót. Remélem érthetően magyaráztam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!