Mi van akkor, ha ezért más minden bolygónak a légköre?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom kb. minden bolygónak más légköre van. De ezt mi okozza? Mi van akkor hogyha minden bolygónak külön univerzumja van? mindegyik univerzum máshogy viselkedik,és ez ilyen hatással van a bolygókra.2015. ápr. 1. 18:06
11/26 anonim válasza:
"nekem is hasonló szakmám van. és természetesen értek is ehhez."
Április 1. van... :D
12/26 anonim válasza:
Ha értenél ehhez, nem kérdeznél ilyen hatalmas marhaságot. Elég szégyen, hogy hasonló a szakmád. Csak azt mutatja, hogy manapság mennyire nem követelik meg a tudást a papír osztáskor.
100%-ig biztosan tudjuk, hogy hogyan alakul ki a légkör...
13/26 A kérdező kommentje:
11. ott a pont :D
2015. ápr. 1. 19:14
14/26 Vree válasza:
^az a baj, hogy ez az év 364 napján nem csak poénból feltett lenne.
Akkor már nem tudtál volna valami jobbat kitalálni, mondjuk, hogy hívják a lámpalázas boszorkányt?
15/26 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg hasonló szakmám van. Ezt április 1.-i poénnak szántam. Remélem jót mulattatok. egyébként tudom hogy ez hatalmas marhaság :D
2015. ápr. 1. 19:17
16/26 A kérdező kommentje:
364 nap? 364 nap és 23 óra :)
2015. ápr. 1. 19:21
17/26 A kérdező kommentje:
hahhhahahhaah
2015. ápr. 1. 19:21
19/26 A kérdező kommentje:
?
2015. ápr. 1. 19:28
20/26 anonim válasza:
Kérdező, szerintem totál elfelejtetted, hogy április 1 van, egyszerűen feltettél egy iszonyat bugyuta kérdést, mert egy egyszerű kérdésre nem tudod a választ. Nem versz át, tudjuk, hogy komolyan gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!