Lessz bajom hogy napfogyatkozást néztem?
Figyelt kérdés
Suliba voltunk és mivel nemvolt más igy szabadszemmel néztem a napfogyatkozást de csak 1-2másodpercig.
13/l
2015. márc. 20. 13:55
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugodtam :)
2015. márc. 20. 14:12
3/8 anonim válasza:
Én is puszta szemnel néztem végig. Versenyt is csináltunk:) max 5mp és még látok.Szóval nem
5/8 anonim válasza:
a gyulladáshoz idő kell
majd reggel veregessétek a vállatokat, ha nincs semmi bajotok.
6/8 anonim válasza:
Gyerekkoromban egy egész iskola nézte kormozott üvegen át. Külön elment egy óra ment rá, hogy kormoztuk gyertyával az üvegcsíkokat. Csak Petőfi faragott rá:) [link]
7/8 anonim válasza:
ti is ugyanúgy ráfaragtok.csak idő kérdése.biztosan nem lesz addig jó a szemetek mint ha nem tettétek volna.lehet évek múlva is de következménye van.
8/8 anonim válasza:
13/F
Én is néztem szabad szemmel gy 6-7 mp-ig és semmi bajom,volt mikor 5 napszemüvegen keresztül néztem, és nálunk is volt verseny. A tanárok meg egyfolytában mondták hogy húzd vissza a függönyt. Barátnőm az ablak mellett ült és félt hogy megvakul !! Az elején én is be voltam szarva mert sajgott egy kicsit a szemem! De azóta már eltelt nagyon sok idő és semmi bajom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!