Napfogyatkozasnal egy pillantas is eleg?
Figyelt kérdés
A Napbol alig volt kitakarva egy resz. Egy nagyon kicsi feketeseg volt a szelen es epp csak odapillantottam. Meg latok. Vagyis ugyanugy latok, mint eddig. Ezutan is tortenhet karosodas vagy mar eddig kellene erezzek valamit?2015. márc. 20. 10:16
1/3 Wadmalac válasza:
Nem lesz semmi bajod ennyitől, amúgy is néz néha az ember a napba. Csak ilyenkor hajlamos hosszabban bámulni és az már veszélyes.
Rakjál egymás elé 3 napszemüveget, egy másodpercre az is jó. Én most fotózgatom 10-es hegesztőüvegen át.
2/3 Vree válasza:
Érezni nem fogsz nagyon semmit, mert a retinaégés fájdalommentes.
De egy másodperctól nyilván nem lesz bajod, csak ha úgy gondolod, hogy akkor már fél perc sem árt.
3/3 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az előttem szólót.
1-1 másodpercre amúgy is belepillantasz, attól sem lesz semmi bajod. Csak a sötétített lencsékkel csalóka a dolog, és becsapod magad. De ha ezekkel is csak 1-1 pillanatra nézel bele, akkor nincs probléma. Amúgy sem olyan dolog ez szerintem, amit órákig kell bámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!