Milyen hajszín árnyalatokat ismertek?
Figyelt kérdés
Lehetőleg világos-sötét sorrendben írjátok le! (Vagy visszafelé)2010. febr. 12. 18:58
1/5 anonim válasza:
A hajfestékeknek köszönhetően ma már nincs az a szín, amelyet az ember haja ne vehetne fel. A természetes hajszínek kerete ugyan jóval szűkebb, de még mindig sok ahhoz, hogy fel lehessen sorolni.
2/5 anonim válasza:
Rengeteg van.
Menj el egy áruházba, és nézd végig a kozmetikai cuccokat.
A múltkor a Tescoban nézegettünk hajfestékeket anyámmal, rengeteg különféle szín van.
3/5 A kérdező kommentje:
Természetes hajszínre gondoltam.
És a teljesség igénye nélkül. Tehát az is elég, ha csak húszat felsorolsz a kétezerből (vagy amennyi van). Nem ez a lényeg.
Mások majd írnak olyasmit, ami neked nem jut eszedbe.
Csak írjatok néhány tucatot! Légyszives
2010. febr. 17. 10:48
4/5 anonim válasza:
fekete,sötétbarna,világosbarna,vörösesbarna(gesztenye),világos gesztenyebarna,vörös,világosvörös,vöröses szőke,sötétszőke(szőkésbarna)középszőke,világos szőke,tejfölszőke,szürke,ősz,fehér.szerintem nagyvonalban ennyi van..meg ezek árnyalatai..
5/5 A kérdező kommentje:
Hát én pont inkább az "ezek árnyalatai" részre lennék kíváncsi.
Mint pl. tejfelszőke, platinaszőke, aranyszőke, ezüstszőke, hirtelenszőke, szalmaszőke, gesztenyebarna, mogyoróbarna, hollófekete stb.
2010. febr. 22. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!