Milyen a "semmi"? Hogyan jellemezhetjük?
Figyelt kérdés
Mint tudjuk a világegyetem folyamatosan tágul, tehát azon kívül a "semmi" van. De az milyen? Hogy lehetne leírni, jellemezni? De ha sikerül jellemezni, akkor az már valami, nem?:D2010. febr. 7. 21:31
1/12 anonim válasza:
A "valami" vagy "bármi" ellentétje. Am. pontos definíció erre nem igazán van. XD
2/12 anonim válasza:
Ebben a semmiben nem létezik anyag, energia, tér és idő.
Nem lehet mozogni, nézni, rádiózni vagy kihűlni sem.
Élni se lehet ott.
3/12 anonim válasza:
Már miért lenne semmi a világegyetemen kívül?
Valamitől csak tágul nem?
Bár én ebben a tágulásban sem igazán hiszek..
Szerintem negatív nyomás van a világegyetemen kívül, vagy pedig az egész világegyetem valamiylen kozmikus masszában van és közben emelkedik emiatt pedig csökken körülötte a nyomás ezért tágul..
4/12 anonim válasza:
Vagy ha úgy írom le hogy a világegyetem egy felfelé szálló buborék egy palack vízben a naprendszerek pedig csak a porszemek a buborék belsejében úgy jobban érthető? :D:D:D:D
5/12 anonim válasza:
A semmi az = a nullával
Matematikailag dehát a semminél is lehet valami kevesebb, ekkor beszélünk adósságról vagy tartozásról, vagy lehet a semminél valami több ekkor pedig haszonról beszélünk vagy profitról..
Nah ez volt mára gazdasági levezetés
:D::D:D
6/12 anonim válasza:
A "minden" halmaz komplementer, az ami minden estben 0t vesz fel az a semmi, eleminek száma 0. Nem gondolkodsz eléggé elvontan még ehhez a témához fél év gyakorlás olvasgatás után nézd vissza ezt a kérdésed, ha elég kitartó voltál átfogod értelmezni ezt az egészet...
8/12 anonim válasza:
A semmi tartalmáról bármit el lehet mondani, és igaz lesz. Zöld golyók, és piros kockák egyszerre.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
A semmit emberek találták ki, ezért csak számunkra létezik. Azt hogy mi van azután senki sem fogja megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!