Miért süllyednek el kezdetben a szőlőszemek, miért emelkednek fel egy idő után a szőlőszemek, és a felszínre érve miért süllyednek újra le? Miért forognak útjuk során a szőlőszemek? Miért ajánlott szobahőmérsékleten végezni a kísérletet?
Figyelt kérdés
Elvégeztem egy kísérletet, szobahőmérsékleten. Egy nagyobb befőttes üvegbe széndioxiddal dúsított ásványvízet töltöttem, a vízbe néhány friss szőlőszemet tettem. Észrevételeim a fenti kérdésláncból leszűrhető. Előte köszönöm a segítséget.2015. jan. 17. 12:37
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"Észrevételeim a fenti kérdésláncból leszűrhető."
Hát hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!