Első válaszoló! Te nagyon el vagy tévedve! De szerintem tisztában vagy azzal , hogy milyen nehéz a gyógyszerészeti , csak sajnos az irigység szól belőled.
Kérdező: Ezt nem lehet elmondani , hogy mennyire nehéz . Addig míg nem tapasztaltam én se gondoltam volna. Aki nincs benne , nem értené meg úgy se.
...... nehéz a gyógyszerészeti, mondom ezt én, mint végzős gyógyszerészhallgató, sokszor kifolyik már a szemem is az egésztől.
DE! Nem nézem le se a biológusokat, se a vegyészeket, s legfőképp az orvosokat sem!
Számtalan eset van, amikor a gyógyszerész jobban képben van bizonyos témákkal kapcsolatban, mint az orvos.
A gyógyszerész-orvos szakmának együtt, azaz egymás mellett, harmonikusan kellene 'működni', de mindkét oldalról vannak egoista barmok, akik sosem fognak megváltozni.
Aki pedig lenéz minket, megnézném, hogyan teljesítene egy 70%-tól elégséges demonstrációt, melyben vannak olyan 'szösszenetek' is, hogyha ott hibázol, rávágják az elégtelent.
Nagyon kell tudni itt is, de mi SEM vagyunk istenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!