Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mikortól lesz jó idő? Amikor...

Mikortól lesz jó idő? Amikor már lehet legalább pulóverbe járkálni? Ki mennyire várja a tavaszt?

Figyelt kérdés
A nagy globális felmelegedés... tiszta hideg van még most is. tavaly meg meglehetett sülni, ezen az időjáráson már nem lehet kiigazodni
2010. febr. 5. 17:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Mostantól folyamatos havazás lesz, de nem tudom meddig tart. Télen pulóverben menni akarsz? Mit akarsz csinálni? Fázni akarsz? :D Én alig várom a tavaszt. :) Én is hallottam Ausztráliáról, hogy globális felmelegedés van. :S
2010. febr. 5. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon várom, végre nem bezárva a 4 fal közé, hanem lehet futni, bicizni, kirándulni, hiányzik már...
2010. febr. 6. 01:58
 13/15 dellfil ***** válasza:
54%

A december, a január, a február, - úgy tudom - téli hónapok az északi mérsékelt éghajlati ővben. A déli féltekén ilyenkor nyár van. Menj oda. ott most meleg van. Mit akarsz mikor legyen hideg, ha nem télen?

Így ríttok ti:

Nyáron nagyon meleg van

Télen nagyon hideg van

Ősszel esik az eső

Soha nincsen jó idő...

2010. febr. 6. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a telet szeretem a legjobban (tavasszal még nincs meleg, de kabátban meg már meleged van, nyáron nagyon meleg van, meg le kell vetkőzni, ősszel esik az eső). Sajnálni fogom, ha vége lesz.
2010. febr. 6. 17:37
 15/15 A kérdező kommentje:
De van. Tavasszal.
2010. febr. 6. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!