Mikortól lesz jó idő? Amikor már lehet legalább pulóverbe járkálni? Ki mennyire várja a tavaszt?
Figyelt kérdés
A nagy globális felmelegedés... tiszta hideg van még most is. tavaly meg meglehetett sülni, ezen az időjáráson már nem lehet kiigazodni2010. febr. 5. 17:28
11/15 anonim válasza:
Hát... Mostantól folyamatos havazás lesz, de nem tudom meddig tart. Télen pulóverben menni akarsz? Mit akarsz csinálni? Fázni akarsz? :D Én alig várom a tavaszt. :) Én is hallottam Ausztráliáról, hogy globális felmelegedés van. :S
12/15 anonim válasza:
Én nagyon várom, végre nem bezárva a 4 fal közé, hanem lehet futni, bicizni, kirándulni, hiányzik már...
13/15 dellfil válasza:
A december, a január, a február, - úgy tudom - téli hónapok az északi mérsékelt éghajlati ővben. A déli féltekén ilyenkor nyár van. Menj oda. ott most meleg van. Mit akarsz mikor legyen hideg, ha nem télen?
Így ríttok ti:
Nyáron nagyon meleg van
Télen nagyon hideg van
Ősszel esik az eső
Soha nincsen jó idő...
14/15 anonim válasza:
Én a telet szeretem a legjobban (tavasszal még nincs meleg, de kabátban meg már meleged van, nyáron nagyon meleg van, meg le kell vetkőzni, ősszel esik az eső). Sajnálni fogom, ha vége lesz.
15/15 A kérdező kommentje:
De van. Tavasszal.
2010. febr. 6. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!