Hogyan fejlődhetnék kémiából?
Az orvosira szeretnék menni és ezért szeretnék belőle fejlődni. Alapvetően 5-ös vagyok tehát nem a jegyemen kell javítani. Milyen könyveket ajánlotok?
16/L
16 évesen maradj annál, amit az iskolában tanulsz, mert ha nagyon bele akarsz vágni a fejlődésbe, és olyan akadályba ütközöl, ami nem lesz egyértelmű, vagy sehogy se tudod feldolgozni, hogy az miért úgy van, akkor ott elvesztheted az érdeklődésedet.
Szóval szerintem egyelőre tanuld azt, amit suliban tanultok :) Ha meg valami érdekel bővebben, akkor arról nézelődj neten.
Bemész libribe, alexandrába, ulpius házba, televan érettségire készítő könyvvel, tudományos könyvekkel. Van egy Brutális Kémia nevű űsor is, de szerintem az nevetséges bohóckodás, de hátha neked segít. Nem árt kicsit a fizikával és biosszal is foglalkozni.
16/l szintén orvosira készülő
ötösöm lesz kémiából feladatok
van hozzá egy külön megoldási kötet szájbarágósan lehetetlen elakadni
és biztos hogy lesz fgyűlytemény és megoldás is a könytárbanés a kutya nem használja ezeket a cuccokat, pedig baromi hasznosak
amit én használok előttem 2004ben vették ki utoljára (amikor még felvételi volt és nem vettek fel akárkit)
Először mindenképp vedd át az általános kémia elméletet! Nekem nagyon sokat segített. Az oktatási hivatal honlapján kint van a részletes követelmény az emelt érettségihez, az alapján ki lehet dolgozni, meg lehet tanulni, a Mozaik kiadónak van érettségire készülő könyve, az nagyon sokat segít, plusz járj kémia fakultációra és számolj ki mindent a Villányi könyvből.
Így biztos menni fog.
17/f szintén orvosira készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!