Kinek mi a véleménye a 2014. december 20-ai zivatarokról?
Figyelt kérdés
Szegedtől északra 22:00 óta hosszú, lecsapó villámok cikáznak, ilyet, még életemben nem láttam, már régen fagynak és némi hótakarónak kellene lennie...
(Valahogy nem alakul a karácsonyi hangulat...)
Kinek mi a véleménye a globális klímaváltozásról?
2014. dec. 20. 22:45
11/15 A kérdező kommentje:
Szilveszterre jön a hideg, de az egész olyan "fura", Karácsony van és ÉNY-ról, folyamatosan sötétkék, tarajos felhősávok rohannak át felettünk, amikor pici voltam (1990-es évek eleje), decemberben, mindig vastag, egybefüggő fehér felhőtakarót láttam odafent. Persze a mostani szépnek szép, főleg a Naplemente, olyan vihar előtti.
2014. dec. 26. 22:56
12/15 anonim válasza:
Időjárás az üzente,hogy jön a hó.Remek hír.
13/15 anonim válasza:
Mocskosul tetszik, hogy ilyenkor mindenki hirtelen meteorológus lesz, egyesek a kormányt szidják, stb...
Mint amikor egy foci meccsen, mindenki futball szakértőnek képzeli magát.
Kész kabaré :)
14/15 A kérdező kommentje:
Minden tiszteletem a meterológusoké, nem erről van szó! Én laikus vagyok, szinte semmit nem értek a légkörfizikához, a számítógépes modell előrejelzéshez, ill. a műszeres mérésekhez, amelyeken a globális számítógépes modellek bemenő adatai nyugszanak. Ha jól tudom, a magyar tulajdonban lévő jelenlegi leggyorsabb szuperszámítógépet az OMSZ használja Magyarországon! (A CERN számítóközpontja, most nem játtszik, mert az nem kizárólag magyar tulajdon.)
2014. dec. 29. 21:56
15/15 anonim válasza:
Győrből jöttem akkor haza, pont akkor kezdődött amikor felszálltam a buszra, folytatódott egy darabig, mire hazaértem, semmi nem volt. Minket mindig elkerülnek az ilyenek amúgy, télen-nyáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!