Úgy tűnik, hirtelen megnyílt alul a víz alatt a mederfenék és van hová folynia, mert erős szívóhatású örvény (vagy víztölcsér) alakult ki. Hogy mitől lehet, nem tudom, esetleg tippelek: valamilyen hordalék vagy törmelék-üledékdugó zárhatott el egy már eleve ott a mélyben lévő elég nagy üreget, az kimosódott és a víz elkezdte betölteni. Minden esetre eléggé félelmetes a látvány és a hangja is.
2014. dec. 2. 17:53
2/10 anonim válasza:
És pont ott volt a kamera amikor... na persze! :)))
2014. dec. 2. 18:29
3/10 anonim válasza:
Ha én lettem volna a kamerás rég elszaladtam volna attól félve, hogy beomlik alattam is a talaj!
2014. dec. 2. 18:32
4/10 anonim válasza:
#1-es ismét:
Rájöttem és helyesbítek:
Valaki kihúzta a dugót a lefolyóból.
2014. dec. 2. 19:11
5/10 anonim válasza:
*dgyugót:):):)
2014. dec. 2. 19:53
6/10 anonim válasza:
Szegény vakond nagyon ráb...tt! :D
2014. dec. 2. 22:29
7/10 anonim válasza:
Valaki utánanézett mi volt ez?
2014. dec. 2. 23:14
8/10 anonim válasza:
Gyanítom a tavaszi olvadáskor/áradásokkor készült a felvétel - erre utalnak a havas/jeges táblák (meg az áprilisi feltöltés - lásd a videó eredeti forrását: https://www.youtube.com/watch?v=eqROBTVgL6A ) - és egy víznyelőbe távozik a víz.
Az a kérdés hogy ez a víznyelő természetesen jött létre, vagy egy baleset folytán - például egy bányába tőr be a víz - esetleg eleve direkt erre a célra lett kitalálva árapasztás céljából.
Az bizonyos, hogy Litvániában van a Daugava folyó mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.