Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért hallom álmomba? (bővebbe...

Miért hallom álmomba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tavaly áprlisiban meghalt édesapám.. Néha rámjön hogy nagyon hiányzik.. De megpróbálok vele élni... Miért álmodok vele néha? Esetleg ez valami jel? És miért nem tudom teljesen elfelejteni.. Néha mindenhol őt keresem .. F/13

Esetleg valamiféle szellem?

2010. jan. 27. 20:21
 1/7 anonim válasza:
100%

Ez természetes! Ezen látszik, hogy nagyon szeretted! Elfelejteni meg szerintem nem is lehet!

Részvétem!

2010. jan. 27. 20:33
 2/7 anonim válasza:
100%

Ahogy írtad h nagyon hiányzik ,gondolom azér hiányzik mer szeretted/szereted. és lehet h még mindig nem sikerült teljesen feldolgozd ezt a dolgot [amitmegisértek] és ezért álmodsz vele..

ezt soha nem fogod tudni teljesen elfelejteni mert mindig az apukád marad :S ahogy irtad csak együtt élni tudsz ezzel a dologgal.

szelem. : ) heh. ezt nemtudhatom de kitudja..

2010. jan. 27. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám két éve halt meg és még mindig vele álmodok. Ez nekem annyira jó érzés. Nem akarom elfelejteni, nem akarom elengedni. Belehalnék, ha nem álmodhatnék többet vele.
2010. jan. 27. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 7 éve halt meg apukám,és még most is szoktam vele álmodni,meg persze van mindig az a hiányérzet. Sőt még azóta nem telt el nap h ne gondoltam volna rá.

Ez természetes hogy ilyeneket érzel.

Hát,hogy szellem e?! nem tudom.nem kell félni az ilyenektől. Amúgy részvétem.szörnyű ezt átélni.

2010. jan. 27. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Beszéld ki magadból. Emlékezzetek a vele töltött időre. Ha nem akarod magadba folytani, eltemetni, talán könnyebben feldolgozod, nem fog annyira fájni, de elfelejteni ne is akard, hiszen szereted, az emlékeidben mindíg veled lesz.

Én hiszek abban, hogy van élet a halál után, hogy vannak szellemek akik segítenek. Lehet, hogy apukád is itt maradt, hogy vigyázzon rátok. Ha problémád van, próbáld vele megbeszélni, elképzelni, hogy ő mit tanácsolna. Hidd el segíteni fog.

2010. jan. 27. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2010. jan. 27. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Készíts róla emléket!
2010. jan. 29. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!