Hendra kérdése:
Vajon mit láthattunk az égen?
Figyelt kérdés
Szombaton párommal kimentünk az udvarunkra éjszaka, és egyszer csak egy furcsa jelenséget észleltünk. Szürkés fehéres fény siklott át az égen többször is nem szabályos időközönként. Nem vagyunk benne biztosak, de szerintünk egy kis felhő is lehetett ott ahol a fény jelenség megjelent. (Disco több mint 40 km-re van tőlünk szombat éjszaka.)2014. okt. 1. 19:09
1/4 anonim válasza:
Gondolom te az UFO-t gyanítod.
Szerintem hullócsillag is ehetett, vagy reflektoros repülő, nem tudom az objektum sebességét.
2/4 Wadmalac válasza:
A spotrefi is jó tipp volt, egy nagyon halvány felhőrétegen is látszhat.
3/4 A kérdező kommentje:
nem gondoltam UFO-ra :) A repülőt azért zárnám ki mert ismétlődő jelenség volt, és balról jobbra siklott végig minden esetben.
Spotrefinél lehetséges hogy nem látjuk az ellentétes irányú mozgást? :)
2014. okt. 2. 14:58
4/4 Wadmalac válasza:
Lehet. Ha egy nagy kört ír le és a többi köríven pont nincs felhő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!