Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért változtatja meg a homár...

Miért változtatja meg a homár főzéskor a színét?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Még a halála után sem fogy ki a trükkökből.

Ravasz kis állat=)

2010. jan. 16. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy ravasz, nade nem hiszem hogy ezt a választ a biosz tanár értékelné :P
2010. jan. 16. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát mond a biosz tanárnak, hogy vegyen egy szakács könyvet vagy főzze meg magát és ha megváltozott a színe, akkor megkapta a választ, hogy miért.

Ám a legegyszerűbb válasz az, hogy mert megfőzték! xD

2010. jan. 16. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Élve főzik...
2010. jan. 16. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csk a homár színe változik meg a főzéstől,hanem a többi állat húsa is.Sőt attól is függ a színváltozás,hogy a húst főzöd,vagy zsírban-olajban megsütöd.
2010. jan. 16. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden állat húsának a színe megváltozik főzéskor. Sőt, a tészta színe is változik valamennyit főzéskor, pedig nem is állat.
2010. jan. 16. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Pedig a tészta is lehet állat, nem hallottál még a repülő-spagettiszörnyről?
2010. jan. 17. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!