Miért változtatja meg a homár főzéskor a színét?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 19:46
1/7 anonim válasza:
Még a halála után sem fogy ki a trükkökből.
Ravasz kis állat=)
2/7 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy ravasz, nade nem hiszem hogy ezt a választ a biosz tanár értékelné :P
2010. jan. 16. 21:13
3/7 anonim válasza:
Hát mond a biosz tanárnak, hogy vegyen egy szakács könyvet vagy főzze meg magát és ha megváltozott a színe, akkor megkapta a választ, hogy miért.
Ám a legegyszerűbb válasz az, hogy mert megfőzték! xD
5/7 anonim válasza:
Nem csk a homár színe változik meg a főzéstől,hanem a többi állat húsa is.Sőt attól is függ a színváltozás,hogy a húst főzöd,vagy zsírban-olajban megsütöd.
6/7 anonim válasza:
Minden állat húsának a színe megváltozik főzéskor. Sőt, a tészta színe is változik valamennyit főzéskor, pedig nem is állat.
7/7 anonim válasza:
Pedig a tészta is lehet állat, nem hallottál még a repülő-spagettiszörnyről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!