Szerintetek ha az agyunknak 100 százalékát használni tudnánk, akkor csak okosabbak lennénk, vagy szuperképessségeink lennének?
Figyelt kérdés
A Lucy c.film miatt kérdezem. Tudnánk pl felgyorsítani az időt,vagy ez hatalmas hülyeség?:D Ti mit gondoltok?2014. aug. 8. 17:12
11/14 A kérdező kommentje:
MILYEN LEPONTOZÁS? Én mindenkit felpontoztam. Igen,a kedvesség ill az,hogy a kérdésre válaszoltak,az sokat segített. Nem tudom,ki pontozott le.
2014. aug. 10. 11:17
12/14 A kérdező kommentje:
És azért a tudományok kategóriában tettem fel a kérdést,mert a valóságra voltam kíváncsi.
2014. aug. 10. 11:19
13/14 anonim válasza:
Akkor biztos pár ezós kósza lélek ide tévedt, és kiverte a biztosítékot már a kérdés is.
off: én pontoztam fel az előzőt, nálam lépett 100%-ra, de csak mert jót írtál (:
14/14 Wadmalac válasza:
A Lucy egy tudománytalan fantasztikus film.
A Csúcshatás közelebb jár a valósághoz, persze az is fantasztikum. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!