Előfordulhat h "sok" év mulva szabad szemmel látunk 1 bolygót?
Figyelt kérdés
"sok" - ugyértem trillió, milliárd .. vagy ijesmi2008. aug. 5. 00:41
1/5 anonim válasza:
most is látunk szabad szemmel, pl. Vénusz, Mars
mire gondolsz?
2/5 A kérdező kommentje:
jah xD...én csak csillagászati távcsővel láttam.
2008. aug. 5. 12:27
3/5 anonim válasza:
Mai világban bármi elképzelhető. Kerülhetünk olyan közel egy bolygóhoz, hogy azt már szabad szemmel is lássuk. Lásd ilyen a hold is!
4/5 anonim válasza:
Ha a nagybetűs Holdra gondolsz az nem bolygó, hanem hold. És a többi hold is hold és nem bolygó.
5/5 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed. Néhány bolygót ma is szabad szemmel látunk - de a Mars időnként olyan közel is jön, hogy nem csak egy pontnak látod.
És az is elképzelhető, hogy géntechnikával fejleszteni fogjuk az utódaink látását. Akkor ők tényleg részleteket is látnak majd - mint mi most a Holdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!