Mi az a legalacsonyabb hőmérséklet amit egy kutya láncon egy félig összetákolt fából készült kutyaólban kibír (ami végülis még az időjárás ellen sem véd)?
15.37
Mégis miért vagyok szánalmas?! Szánakozz inkább magadon.
Nagyon nagyon sok helyen van Magyarországon hogy udvaron van egy kutya lánccal. Akkor a fél ország szánalmas??!!
Mennyi síkagúy idióta válaszoló van itt!
Komolyan mondom ti elvetemült ökrök vagytok!
Kutyák éltek ám 100 éve meg 500 meg 1000 éve is, aztán nem ám bricostore-házakban meg anyám kínja. Azt csak ti hiszitek a műanyag-agyatokkal hogy az a kutyának jó!
Hát egyáltalán nem jó neki! A kutya az ember segítője, de alapvetően állat, akiben erősek a vadállati ösztönök is, ehhez alkalmazkodott, erre is használták, örzésre, védelemre, minden érzéke és a szervezete erre fejlődött ki! Nem fagy meg annyira könnyen egy kutya, és nem kell a széltől is óvni!
Megtehetitek, csak egy üvegburokban élő kutyának elveszik minden ösztöne, szaglása, és egy roncs lesz belőle. Ezt csináljátok ti a kutyával amikor annyira humánkodtok vele!
De hiába magyarázom, úgysem fogjátok fel. Mit gondoltok vajon a kuvaszok hogyan őrizték a nyájat, a házat éjjel mondjuk úgy 200 éve? Kutyapulcsiban meg hermetikusan fedett műanyag kutyaházban igaz?
Nevetséges.
De legalább ez az egész jól tükrözi, hogy mennyire le van butítva a társadalom többsége.
Degenerált...ez a legjobb szó.
20.39
Köszi a választ. Legalább te nem ordítottál le. :) Most már kezdek lenyugodni. :)
14,52 es vagyok. Én nem is mondom, hogy rossz gazda lennél.Azért mert valaki láncon tartja a kutyáját vagy egy 2x2 méteres kenelben, nem hiszem hogy rossz ember.
Nem mondom, hogy ideális körülmény, de jobb, mintha éheztetnéd vagy vernéd.
A pontosan válaszolni én sem tudtam, a Huskys esetet azért írtam mert ott Alaszkában rendesen van hideg és a kutyák jól bírták.
Utsónak meg tök igaza van
Az meg a másik, hogy én még halálra fagyott kóborkutyát sem nagyon láttam, pedig azoknak aztán tényleg nincs hova menni és láss csodát, mégis életben maradnak.
De sztem ez kutyafüggő, nyilván egy vastagbundájú ebnek nagyobb a tűrőképessége, de a rövidszőrűeket sem kell félteni, mert a téli szőrzetük azoknak is más + télen minden kutya bőre aktívabban termeli a zsírt, ami jobban megvédi.
Ha egyéni véleményre vagy kíváncsi, sztem olyan mínusz 20-25 fok között kezdődhetnek a gondok....bár ez csak szvsz, és tudományosan nem megalapozott
Nos, a kutyák sokat kibírnak, de kikötve előbb-utóbb megbolondulnak, és a végén még a gazdájukat is megharapják.
Sok ember vissza is él a tűrőképességükkel. Sajnos.
OFF
Kérdező, ha nem tudsz számolni, ne csodálkozz, ha lebutáznak.
Ha azt hiszed, attól vagy király, hogy adsz enni a kutyádnak többször sőt még be is olttatod, akkor szintén buta vagy.
Ha azt hiszed, jó neki láncon, jobb, mint kennelben (nem ketrecben, az mást jelent), akkor is buta vagy.
..és végül: ha felháborodsz azon, hogy ha te hülyeségeket írhatsz, akkor más erről miért homályosít fel-akkor is buta vagy.
Ezt azért írtam le, mert megkérdezted, miért butáztak le, és ez egy válaszolós oldal.
Mit kell itt offolgatni??? Ez a magyar nyelv szabályai szerint nem értelmezhető. Vagy valami indiánnak képzeled magad??!
És akkor mégis mitől lesz jó a kutyának??? Attól hogy kutyakozmetikushoz járatom, meg füstölt lazaccal etetem, és meséket nézetek vele a tévében??
És miért jobb neki egy kis ketrecben, mint egy hosszú láncon???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!