Mi Magyarország 12 mellékfolyója?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 19:43
1/8 anonim válasza:
Magyarország mellékfolyója??? folyóknak szokott lennie mellékfolyója nem pedig országoknak...
2/8 A kérdező kommentje:
akkor folyója bocsi ezeket találtam:Duna,Tisza,Zagyva,Lajta,Ipoly,Rába,Dráva,Szamos,Maros,Sajó,Hármas-Kőrös,Bodrog
Tényleg ezek?
2010. jan. 7. 20:05
3/8 anonim válasza:
A Duna és Tisza a két "főfolyó". Ezeknek vannak mellékfolyói.
Ennyire lusta vagy elővenni az atlaszt? Amíg ezt a kérdést leírtad és beküldted, rég megkereshetted volna!
4/8 A kérdező kommentje:
kerestem de nem találom a tanár azt mondta hogy olvassuk el a leckét és abba benne van de nincs már mindenhol kerestem és a magyarorszag.hu-n megtaláltam nem nem biztos hogy ezek csak mert hétfőn dolgozatot írunk és nem szeretném ha 4-esnél rosszabb lenne
2010. jan. 7. 20:15
6/8 A kérdező kommentje:
már ott is kerestem
2010. jan. 7. 20:29
7/8 anonim válasza:
Én már 10 évesen is tudtam használni a google-t, de mint tudjuk, nem vagyunk egyformák.
8/8 anonim válasza:
Bocsi az elsőre kell rákattintani.
És ott szépen fel lesznek sorolva..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!