Miért feltételezik, hogy ami a fekete lyukba beleesik, az átkerülhet egy párhuzamos univerzumba, mondjuk egy fehér lyukon keresztül távozik odaát?
Tudtommal ezeket tudományosan is feltételezik. Én azért nem tudnám ezt elképzelni, mert a fekete lyukba eső objektum széthullik, még mielőtt "átesne" rajta, tehát már nem lesz belőle semmi, mert az atomjai szerkezetét is felbontja.
Ha pedig fehér lyukon át jönne elő valahol,akkor elvileg fehér lyuk nevű égitesteket is kéne ismerniük a csillagászoknak.
Ha mégis csak mendemonda, fantázia mindez, akkor elnézést, de úgy tudom, pl. Hawkins is támogatja a párhuzamos univerzum elméletét. Nekem laikusnak ez fantáziának tűnik inkább.
anyag nem vész el csak átalakul.
a feketelyukba esve szét hullik,még az atomjai is és végén a fehérlyukon kiputtyan egy wolksvagen bogár.
Ha egy párhuzamos univerzumban a fehérlyuk kijárata akkor előbb oda kell jutni,hogy tudjuk van kijárat,amíg nem tudjuk kézzelfoghatóan bizonyitani addig csak elmélet marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!