Hidrolízis és kondenzáció a makromeluláknál? Példa?
Figyelt kérdés
makromolekula2014. máj. 29. 11:35
1/1 anonim válasza:
Hidrolízis van pl a keményítőnél, mikor glükózok szabadulnak fel belőle.
Kondenzáció van a fehérjéknél, amikor a sok-sok aminosav összekapcsolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!