Ha önkénteseket keresnének a Marsra való eljutáshoz, fel mennél?
Figyelt kérdés
ejjj de szíp mondat
úgy hallottam mai technologiával 9 hónap az oda út ,és még a vissza is ,nem beszélve az ott létről,
nah mennél vagy nem?
2009. dec. 28. 14:57
11/16 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Ha megkérdezhetem, mégis mit csinálnátok ott a Marson?
Valami okból csak elvinnének oka, a dicsőségen kívül persze.
Mit mondanál a kőzetekről? Tudnál-e mérni a műszereiddel olyat, amit egy robot nem képes?
12/16 A kérdező kommentje:
16:31es- üzenem hogy ,megfeletkeznék az élet gondjairól(arról is , hogy ,lehet vissza már nem megyek) , szerintem a földön kevesebb a jó mint a rossz ,kicsit el van cseszve a világ ,persze az emberek miatt , láttad az AVATAR című filmet? nah az egy jó film ,megmutatja mien barmok vagyunk
2009. dec. 29. 20:57
13/16 anonim válasza:
És milyen barmok vagytok? :D Nem láttam az avatart :P
14/16 anonim válasza:
Én is szívesen mennék ha lenne rá pénzem, mert nem hiszem hogy ingyen lenne, ameddig vannak olyan emberek is akik fizetnek érte. Én láttam az AVATÁRT és nekem nagyon tetszett az ottani élet/környezet. Remélem ha majd meghalok egy ilyen helyen fogok újjá születni.
15/16 anonim válasza:
Persze h mennék, ez az álmom megvalósulása lenne.Am nem hiszem el h lenne olyan, aki nem menne.Akik majd az elsőként járnak majd a Marson, az nagy dicsőség lesz nekik. Az első emberek, akik a Marsra mennek majd, nekik örökké fogja tudni az emberiség a nevüket, úgy mint azoknak, akik a Holdon jártak, v mint az első űrutazóét, Gagarinét.Szóval ez nem kérdés, egyértelmű, h felmennék.
16/16 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Igen, láttam az Avatart, nekem is tetszik, de nem emlékeztetett a Marsra, sajnos. A Pandorára én is mennék.
Szívből ajánlom elolvasni Ray BRADBURY: MARSBÉLI KRÓNIKÁK című könyvet. Azt az elképzelést fejti ki, hogy a Föld kihal az állandó és mind pusztítóbb háborúk miatt, de a legjobbak megkísérlik, hogy a Marson telepedjenek le.
Eléggé ismert és kedvelt mű, több kisebb "krónikából" áll, rádióban is adták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!