Ha az ősrobbanás szempontjából nézzük a világegyetem létrejöttét, akkor a bolygók miért gömb alakot vettek fel?
Téma Nr.1:
"Azért írtam az ősrobbanást, mert én a Teremtésben hiszek"
Te bajod. Sajnos akik a teremtést a bibliai szó szerinti értelmében hiszik, ép azért hiszik, mert állatira nem értik a tudományt. Tudomány nem egyenlő ateizmus, de a dogmatizmussal bizony szemben áll.
Téma Nr.2:
Hát persze hogy megtámogattam Sir Butchert. Neve alapján pedig nem szorul védelemre, az ilyen marhákat egyedül kicsontozza. :)
Felhívnám a figyelmedet a "szó szerinti értelmében" kifejezésre Wadmalac válaszában.
Azt azért te sem tagadhatod, hogy a Bibliában a világ létrejöttének leírása igencsak naivan történik. Pont úgy, ahogy az ember csak közvetlen tapasztalati alapján gondolná.
#13:
Őszintén szólva, lexarom.
Nem érdekel a hited és nem a te hitedről beszéltem, hanem a dogmatista, tudománytagadó vakhitről.
Nem lehülyéztelek, csak nem értem, hogy ha elveted a tudományt, mit keresel itt és mi értelme a kérdésnek.
Én sem vagyok ateista, de vakhívő se. Ha cáfolatot keresel tudományos tényekre, hogy kreacionista támogatást találj, rossz helyen jársz.
A tudomány nem tagadja Isten létét, csak legfeljebb nem tekinti szükségesnek és bizonyíthatónak.
Nem a hitedet támadom, mert a magánügyed.
Itt támadás egyelőre csak a te részedről történt. :)
"az ilyen marhákat egyedül kicsontozza. :)"
Ha nem lenne egyértelmű, ez az értetlen lepontozókra vonatkozott. Mielőtt valaki még sima elbambulástól magára veszi ezt is. :D
Wadmalac, akk ígt már más. De hogy hiszek Istenben, az nem jelenti azt, hogy elvetem a tudományt.:) Engem nagyon is érdekel.
Köszi utólsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!