Mivel lehet távoltartani a fülbemászókat?
Figyelt kérdés
A negyedik emeleten vagyunk és nem tudunk virágokat tenni az erkélyre, mert a jó idő beköszöntével tömegével jelennek meg a fülbemászók, éjszaka egy igazi invázió, minimum 20 darab ellepi a virágokat és apránként megeszi őket. A virágföldbe is befúrják magukat és úgy szaporodnak :-( Egyedül a muskátli, a tuja és a kaktusz, amihez nem nyúlnak, de annyira szeretnénk illatos, szép, színes virágokat is.. Az illatos petúniánkat egy hónap alatt teljesen tönkretették, szétrágták még a levelét is, gyökerestül elpusztult (gondolom, a földben is rágták). Egyébként szerintem fertőzött lehet a környék, mert még az udvaron leállított biciklin is találtunk. Nem értem, miért érzik erre jól magukat, hiszen itt csak fák vannak, semmi virág, vagy gyümölcs. Olvastam, hogy hasznosak, mert tetveket esznek. Hát nálunk sajnos nem. Szerintem őket még a madarak sem eszik, mert rengeteg rigó, galamb is van.2014. ápr. 13. 12:31
1/1 anonim válasza:
Figyu, az emberiség történelme arról szól, hogy az egész világon növények vannak. Végre építettünk házakat, hogy legalább ott ne legyenek növények. ERRE MOST BE AKARJÁTOK TELEPÍTENI A HÁZAKBA IS A NÖVÉNYEKET????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!