Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tudnátok ajánlani hasznos...

Tudnátok ajánlani hasznos fizika témájú folyóiratokat? (hétköznapi dolgokkal kapcsolatban)

Figyelt kérdés

Üdv,

most vagyok végzős gimnáziumban, és jövőre műszaki egyetemre tervezek menni. Itt a gimiben az egyik fizika tanáromat elképesztő módon tisztelem, nagyon nagy tudású, fiatal. Mindent összebír kötni mindennel, még eddig soha nem lett volna olyan, amit nem tud.

Én is nagyon szeretnék ilyen nagy tudású ember lenni.

De sajnos a hétköznapi használati dolgok fizikája nem tartozik bele a tananyagba, ezért gondoltam hátha tudtok ilyesmi témájú folyóiratot vagy akármit.

Persze tudom, ilyen nagy tudás csak rengeteg év tapasztalata után gyűlhet össze. Ezért is szeretném még most időben elkezdeni, és folyton fejleszteni a tudásom.

Sima általános dolgok elektronikája, motorok mechanikája stb. minden ilyesmi érdekel nagyon.

Az a baj, hogy nem hiszem hogy pontosan ki tudtam magam fejezni, nem biztos hogy rájöttök hogy mire gondolok :D

2014. ápr. 2. 18:42
 1/1 spectator ***** válasza:

Elég régen tettek fel nekem ilyen kérdést, de amiket tudok:

-- Ezermester

-- Élet és tudomány

-- Popular mechanics

-- Természet és technika(? ebben nem vagyok biztos)

És végül, légyszi nézzél körül egy -lehetőleg műszaki-, egyetemi könyvtár folyóirat-olvasójában.

2014. ápr. 8. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!