Germanhans kérdése:
A teknosom szemére ranott egyik napról a másikra egy átlátszó (alig) réteg 1x már lejött de visszajött mi lehet az?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 18:30
1/6 anonim válasza:
Igazából mindegy, ha neki is megy valaminek véletlenül, akkorsem lesz semmi baja, mert a teknősökre nem jellemző, hogy rohangálnak.
2/6 A kérdező kommentje:
kösz de ez betegség????
2014. márc. 17. 18:43
3/6 anonim válasza:
Szerintem igen, bár nem vagyok nagy szakértője a teknősöknek azon kívül, hogy tudom, hogy nem olyan rohangálós természetűek.
Valami hályog lehet, de nem tudom, hogy mitől múlik el, meg mitől jön vissza? Valami vírus okozhatja sztem.
5/6 A kérdező kommentje:
igen
2014. márc. 17. 19:02
6/6 anonim válasza:
Az én teknősömmel is ugyanez volt 1 hónapig... utána már enni sem kívánt(nem látta az ennivalót). Elmentem állatorvoshoz, kiírt neki valami cseppeket, amiből 25-öt kellett a vizébe tenni. Egy hét után rendbejött, de nagyon féltem tőle, mert tényleg nem is evett semmit, mást sem csinált csak mozdulatlanul aludt, ha megbirizgáltam kinyitotta a szemét egy kicsit, de tiszta hályogos volt. Az én teknősöm akkor 4 éves volt(kicsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!