Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A teknosom szemére ranott...

Germanhans kérdése:

A teknosom szemére ranott egyik napról a másikra egy átlátszó (alig) réteg 1x már lejött de visszajött mi lehet az?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, ha neki is megy valaminek véletlenül, akkorsem lesz semmi baja, mert a teknősökre nem jellemző, hogy rohangálnak.
2014. márc. 17. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:
kösz de ez betegség????
2014. márc. 17. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, bár nem vagyok nagy szakértője a teknősöknek azon kívül, hogy tudom, hogy nem olyan rohangálós természetűek.

Valami hályog lehet, de nem tudom, hogy mitől múlik el, meg mitől jön vissza? Valami vírus okozhatja sztem.

2014. márc. 17. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy teknőcöd van csak?
2014. márc. 17. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:
igen
2014. márc. 17. 19:02
 6/6 anonim válasza:
Az én teknősömmel is ugyanez volt 1 hónapig... utána már enni sem kívánt(nem látta az ennivalót). Elmentem állatorvoshoz, kiírt neki valami cseppeket, amiből 25-öt kellett a vizébe tenni. Egy hét után rendbejött, de nagyon féltem tőle, mert tényleg nem is evett semmit, mást sem csinált csak mozdulatlanul aludt, ha megbirizgáltam kinyitotta a szemét egy kicsit, de tiszta hályogos volt. Az én teknősöm akkor 4 éves volt(kicsi)
2014. márc. 31. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!