Szerintetek járhattak nagyon régen földönkívüliek a földön?
A végtelenben szerintem is végtelenül sok értelmes civilizáció élhet...... viszont végtelenek a távolságok is a szomszédok között.
Engem az érdekel, ha jártak már a Földön,
MIÉRT NEM jönnek rendszeresen vissza???
A saját véleményem az, hogy nem jártak itt. Viszont régen élhetett bizonyos földrészeken annyira fejlett civilizáció, ami repülni, sőt még az űrben repülni is tudhatott. Ha a Marson látható piramisokat nem a természet alkotta, akkor az ilyen fejlett földi civilizációk.
Ma is van ilyen fejlett földi civilizáció, akik az UFO-kat titokban üzemeltetik. Róluk is azt gondoljuk hogy földönkívüliek.
Jó, ha földönkívüliek, akkor hogy lehet az, hogy például a Pápán lezuhant UFO-ba amikor szemes csavart akartak belecsavarni hogy emelni és a trélerre kötözni lehessen, annak menetes furata az Amerikában használatos Withworth-menet volt? Miért nem Szíriuszi vagy tudom is én milyen menet?
Szóval az emberi fantázia és átverés tömegét mindig célszerű elosztani 100-al és akkor megkapjuk a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!