Kábel kérdése:
1 kg az hány newton?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 08:02
11/16 anonim válasza:
Attól függ a TÖMEGŰ TEST mozgásállapotát MEKKORA TÉRGÖRBÜLETBEN AKAROD megváltoztatni.
13/16 anonim válasza:
Lehet én vagyok a buta, de nekem a fizika füzetemben konkrétan az van leírva hogy 0,1kg→1N. Ezt meg a tanár írta fel a táblára, szóval nen értem miért mondjátok azt hogy nem lehet
14/16 BringaManó válasza:
mert az a nyilacska nem egyenlőségjel, és nem is átváltást jelent, hanem valami hosszú szöveget, amit feltehetőleg az előzményekben (hat éve...) már leírtunk, úgyhogy nem ismétlem el... de ha azzal kapcsolatban van még kérdés, akkor csak bátran. :-)
15/16 anonim válasza:
Segítenék először is a magát tudósnak de inkább értettlen, homofób megnyilatkozású embereknek, hogy a kedves tag mire kíváncsi. Lehet hogy ő mondjuk kútásó és a testsúlya 92Kg és kötelet szeretne venni ahhoz, hogy a kútba letudjon mászni ahogy mélyül, ki is szeretne onnan jönni de a vásárlandó kötélre az van írva: Szakító szilárdság: 8,3KN Ö ergo kíváncsi ez az értékű kötél el fogja e bírni, vagyis van e erre egy egyszerűbb kiszámolási lehetőség. Nem a seggén ülő egésznap netet olvasgató élőlények fröccsenéseire lenne kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!