Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha rájöttem egy válaszra,...

Ha rájöttem egy válaszra, amit eddig nemtudtak megválaszólni csillagászatban hol kéne ezt ki nyílvánitanom?

Figyelt kérdés
Ez alatt arra gondolok ahol nem ötlet lopók vannak és valami hasznot is húzzak rajta ha beigazolodik hogy igaz.
2014. febr. 16. 01:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"hibernálásnál az anyagcseréd lassúl be"

Ilyenkor az idő nem változik, csak lassabban öregszel. Ez azért van, mert minden lassabban működik benned. Az idővel ez tényleg nincs kapcsolatban.

"fekete lyukhoz közel a gravitáció nagyobb az van hatással az "alanyra"

Pontosan!

Méghozzá olyan hatással, hogy lelassul az idő. Tényleg lelassul, és minden lelassul. Az óra is.

"fénysebességnél pedig csak a sebességed változik"

De ez ugye nem környezeti hatás?

Hiszen te mész gyorsan... és ilyenkor is változik az idő.

"Az tünt fel hogy akkor az idő nem más mint a földünk keringése a saját tengelye körül."

Nem, ez nem igaz.

"szerintem elég sok minden meg változna pl relatívitás elmélet"

Ez pont azt mondja meg, hogyan változik az idő nagy sebességeknél vagy erős gravitációban.

Mitől is változna ez meg?

"húr elmélet értelmét vesztené"

Miért?

Mi köze a húrelméletnek az időhöz?

2014. febr. 18. 05:17
 12/12 anonim válasza:
Előző +1.
2014. márc. 9. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!