Norvégiáról információk? (többi lent)
Sziasztok. Először is köszönöm hogy időt szakítotok rám és végigolvassátok ezt a kérdést.
Földrajzból kaptunk feladatot, nekem Norvégia jutott. Az a feladat, hogy az adott országról érdekességeket/látnivalókat kell bemutatni prezentáció formájában. Az lenne a kérdésem, hogy milyen látnivalók, érdekességek vannak Norvégiába ami után érdemes lenne kutakodnom? Googlen keresgéltem, de nem sok mindent találtam, ezért kéne szerintem egy konkrét dolog.
Köszönöm.
Nézz utána a Preikestolen-nek.
Írhatsz Bergenről is, Norvégia második legnagyobb városa, ahol állandóan esik az eső.
Vagy a Sarki Fényről, mely városokban látható.
Van jegesmedve is.
Tegnap el kellett mennem, de írhatsz még pl,a norvég lazacról, amely a világon a legjobb minőségű, vagy van rénszarvasuk is.
Egyéb látványosságok:
Holmenkollen: síugrás-versenyeket rendeznek
Kristiansand állatkert
Kon Tiki múzeum Osloban
Sommarland vidámpark Bo-ban
Nidarosdomen katedrális, Trondheimben
Vigelandsparken, Oslo
Természeti látványosságokként pedig: a fjordok, mi a nevük, mekkorák, hol találhatóak; a Hurtigruten pedig egy hajóút, amely Norvégia nyugati partjánál viszi a túristákat közel két héten keresztül;
Híres emberek: Edvard Munch (festő), Henrik Ibsen (drámaíró, író)
Igazán nincs mit!
Remélem, sikerül jó prezentációt készítened :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!