Hisztek a Chupacabra (Csupakabra) létezésében?
2009. dec. 3. 02:46
11/18 anonim válasza:
10:08, einstein is írhatott helytelenül
12/18 dellfil válasza:
Lajoska....! elfenekellek rögtön...! már megint csupa kabra a nadrágod...!
13/18 anonim válasza:
Hehe azok mi voltunk egypár haverral.:D
Aztán csak röhögni tudtunk mikor láttuk a tévében.XD
14/18 anonim válasza:
nem tudom, de naon remélem, h nem jön be a házunkba és nem eszi meg a 7 halam, az 1 macsekom, a hörim...
MEG ENGEM!!! :o :s
15/18 szixi válasza:
Amig nem látom a saját szememmel addig nem hiszem hogy létezik
16/18 ManyMen90 válasza:
a chupacabra nem egy misztikus lény hanem egy hibrid álat
17/18 Pingi88 válasza:
ManyMen90nek van igaza! Prérifarkas és a szürke farkas keveréke! Hibrid állat és a keveredés miatt genetikailag sérült és ezért "tűnik" torznak! Amit a kérdező a Wikipedián talált az a Puerto Rico-i fantomkép ami megint csak a képzelet szüleménye! 4 lábú, kutya szerű lény hosszú pofával, suta járással! Feltételezések szerint táplálkozik csak vérrel, mivel az elejtett állatok körül semmi vért nem találtak, de nem volt nagy vérveszteség! Testnedvet szívja ki az állatokból! Texasban egy döglött példányt tanulmányoztak! Semmi földönkívüli vagy mesebeli lény! Egy egyszerű fajok közti keveredés! Nyugodtan lehet hinni benne és nem kell a Jeti vagy a nagyláb kategóriába sorolni! Bár lehet ezek is ilyen hibridek!
18/18 anonim válasza:
én egyáltalán nem hiszek ebben az izében mert ezt is csak egy unatkozó ember találta ki mint az összes többit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!